ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Manders in, Wigt out – geen slechte deal

Natuurlijk verkondigde Mattijs Manders tijdens zijn welkomspersconferentie precies wat men wilde horen. De man die in de voetsporen treedt van Jan Willem Wigt strooide met populistisch klinkende kreten. Hij vond dat de club structureel te laag staat (uitgerekend in een seizoen dat het sportieve aspect het enige aspect is waar in Den Haag geen onrust over heerst), dat hij het telefoonnummer van baas Wang Hui heeft (naar wiens pijpen hij niet zal dansen), en dat hij goede hoop heeft om het beloofde resterende bedrag richting Den Haag te halen. Zijn taak is helder: het vertrouwen van…

Lees verder op Groen Geel Hart: Manders in, Wigt out – geen slechte deal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *