ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

De Kraaien & vuurwerkshow rondom seizoensafsluiting ADO Den Haag

Zondag 8 mei speelt ADO Den Haag alweer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. SC Heerenveen komt om 14.30 uur op bezoek in het Kyocera Stadion. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Er zal zowel voor als na de wedstrijd veel georganiseerd worden om samen met de hele ADO Den Haagfamilie het seizoen goed af te sluiten en er een groot feest van te maken! Vanaf 12.00 uur attracties op het Heldenplein en bij het MFC Vanaf 12.00 uur zal er voor onze jonge fans al genoeg te doen zijn rondom het…

Lees verder op Groen Geel Hart: De Kraaien & vuurwerkshow rondom seizoensafsluiting ADO Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *