ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Fraser: “Vriends en Fischer zijn kandidaten om naar Den Haag te komen”

ADO Den Haag heeft zijn pijlen gericht op verdediger Bart Vriends (Go Ahead Eagles) en Sander Fischer (Excelsior). Het tweetal is in beeld, omdat de Residentieclub van in ieder geval drie verdedigers afscheid neemt. Daar kan zelfs nog een vierde bij komen. Gianni Zuiverloon, Vito Wormgoor en Timothy Derijck verlaten ADO. Trainer Henk Fraser houdt Wilfried Kanon er graag bij. Voor de Ivoriaan geldt: verlengen of verkopen. “Maar het hangt af van de plannen van de nieuwe directeur (Manders, red.) en de eigenaar (Wang, red.)”, zegt Fraser tegen het Algemeen Dagblad. Hoe dan…

Lees verder op Groen Geel Hart: Fraser: “Vriends en Fischer zijn kandidaten om naar Den Haag te komen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *