ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Korte bezig aan laatste weken bij ADO Den Haag

Giovanni Korte (22) is bezig aan zijn laatste weken bezig bij ADO Den Haag. De Hagenaar had zich meer voorgesteld van zijn terugkeer, maar toen kwam Duplan, en toen Schaken, en toen Havenaar. ,,Ik heb te weinig kunnen laten zien, maar weet zeker dat ik het niveau aankan.” Het was zondagmiddag, even tegen half vijf, een bijzonder moment in Almelo. Toen de spelers van Heracles en ADO Den Haag na de wedstrijd (1-1) hun aanhang hadden bedankt, vlogen Paul Gladon en Giovanni Korte elkaar in de catacomben van het Polman Stadion in de…

Lees verder op Groen Geel Hart: Korte bezig aan laatste weken bij ADO Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *