ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

ADO moet nu al de noodklok luiden

Nog een paar trainingen, een competitieduel, een trip naar Dubai en dan zit het seizoen voor ADO Den Haag erop. Alleen voor de voetballers, want voor de directie en de technische staf breekt een cruciale periode aan. De komende weken wordt de koers voor komend seizoen bepaald. Het is een andere situatie dan iedereen zich tien maanden geleden had voorgesteld. Het moest een tussenjaar worden, zo werd vorige zomer vastgesteld. De club haalde met veel aplomb eredivisiewaardige spelers als Mike Havenaar, Ruben Schaken en Edouard Duplan binnen. Tom Beugelsdijk keerde terug en het contract van Aaron…

Lees verder op Groen Geel Hart: ADO moet nu al de noodklok luiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *