ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Fraser: “We willen deze plek vasthouden”

Voor ADO Den Haag en trainer Henk Fraser staat er niet veel meer op het spel tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen. De club staat elfde in de Eredivisie, waardoor degradatie is ontlopen en play-offs om Europees voetbal niet meer te bereiken zijn. Zondag komt sc Heerenveen op bezoek, waar trainer Foppe de Haan voor de laatste keer op de bank zal zitten. Fraser is niet van plan om zijn ervaren collega met een overwinning afscheid te laten nemen. “Wij willen gewoon winnen van Heerenveen. Sympathie en beleving gaan niet altijd samen en aankomende…

Lees verder op Groen Geel Hart: Fraser: “We willen deze plek vasthouden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *