ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Foto’s ADO Den Haag – SC Heerenveen 2015-2016

ADO Den Haag is er in de laatste wedstrijd van het seizoen niet in geslaagd de drie punten in eigen huis te houden. Zondagmiddag kwam het team van coach Henk Fraser een gelijkspel overeen met sc Heerenveen. Klik hier om de fotoserie van Richard Mulder te bekijken Bekijk de foto’s in een diashow ! Met het nieuwe foto systeem is het mogelijk om een diashow van alle foto’s te laten zien. Zo kan je onderuit gezakt in je stoel naar alle foto’s gaan kijken. Zo start je de diashow: -Ga naar een album -klik op een foto -linksboven…

Lees verder op Groen Geel Hart: Foto’s ADO Den Haag – SC Heerenveen 2015-2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *