ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Foto’s corteo 08-05-2016

Supporters van ADO Den Haag hebben vanmiddag voor aanvang van de laatste thuiswedstrijd een ‘corteo’ georganiseerd.  Een corteo wordt vaak in Italië georganiseerd en vindt steeds meer navolging in andere landen. Tijdens een corteo lopen supporters gezamenlijk naar het stadion. Onderweg wordt met vlaggen gezwaaid en worden clubliederen gezongen. De Haagse supportersloop startte om 13.00 uur in de Herenstraat in Voorburg. Klik hier om de fotoserie van Richard Mulder te bekijken Bekijk de foto’s in een diashow ! Met het nieuwe foto systeem is het mogelijk om een diashow van alle foto’s te laten zien. Zo kan je onderuit…

Lees verder op Groen Geel Hart: Foto’s corteo 08-05-2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *