ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Einde seizoen: De spelers op rapport

Voor ADO Den Haag zit het voetbalseizoen na het 1-1 gelijkspel tegen sc Heerenveen erop. 34 wedstrijden leverden de ploeg 43 punten op in de roerige gang, waardoor Den Haag is gefinisht op stek 11. Tijd om terug te blikken op het seizoen 2015-2016 en de spelersrapporten op te stellen. Tussen haakjes staat respectievelijk het aantal gespeelde duels, gemaakte goals en gegeven assists. Martin Hansen, (33,1,0) 7,5 De Deense goalie kende een prima tweede seizoen onder de Haagse lat. Met enkele uitstekende reddingen heeft Hansen een aantal keren punten gepakt voor de ploeg, maar zijn absolute hoogtepunt was zijn…

Lees verder op Groen Geel Hart: Einde seizoen: De spelers op rapport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *