ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Vrouwen ADO Den Haag plaatsen zich voor finale van KNVB Beker

De vrouwen van ADO Den Haag hebben zich zaterdagavond geplaatst voor de finale van de KNVB Beker. Dat deden ze door sc Buitenveldert met 3-1 te verslaan. ADO kwam al in de zestiende minuut op voorsprong door een doelpunt van Kirsten Koopmans. Even later maakte Buitenveldert de gelijkmaker. Vijf minuten na de rust kwam ADO weer op voorsprong dankzij een treffer van Pia Rijsdijk. Zij stond toen pas drie minuten in het veld. In de een na laatste minuut van de officiële speeltijd maakte Rijsdijk haar tweede doelpunt. Ajax en ADO spelen op 28 mei de finale van…

Lees verder op Groen Geel Hart: Vrouwen ADO Den Haag plaatsen zich voor finale van KNVB Beker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *