ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Manders: ‘Wang zal op korte termijn gesprek aangaan met supporters’

Mattijs Manders ziet het als zijn taak om een brug te slaan tussen Den Haag en Peking. De nieuwe algemeen directeur van ADO schoof vorige week donderdag, enkele uren voor het thuisduel met AZ (1-2), aan bij de supporters. “In het begin zaten de supporters nog vol emotie, en begrijpelijk, maar gaandeweg werd het een goed en open gesprek”, zegt Manders tegen Voetbal International. “Fans willen duidelijkheid. Zij gaan met ADO naar bed en staan ermee op en maken zich zorgen. Het is aan mij om die zorgen weg te nemen. Ik…

Lees verder op Groen Geel Hart: Manders: ‘Wang zal op korte termijn gesprek aangaan met supporters’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *