ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Fraser: “De een speelt nog voor geld, de ander speelt voor de club”

ADO Den Haag speelt de laatste twee duels van het seizoen nergens meer om. Aan trainer Henk Fraser de taak zijn spelers alsnog op en top gemotiveerd te krijgen. Zondag wacht de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo, dat hard op weg is naar een plek in de play-offs. Waar ADO nog voor speelt? “Dat is ieder voor zich”, aldus Fraser tegen ADO TV. “De een speelt nog voor geld, de ander speelt voor de club. Hoe hoger je eindigt, des te belangrijker dat is qua televisiegeld.” “Prestige, sportieve plicht, er zijn genoeg redenen…

Lees verder op Groen Geel Hart: Fraser: “De een speelt nog voor geld, de ander speelt voor de club”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *