ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

ADO laat Heracles in slotfase langszij komen

ADO Den Haag heeft zijn laatste uitwedstrijd van het seizoen met 1-1 gelijkgespeeld bij Heracles. In Almelo vielen beide doelpunten pas na de rust. Edouard Duplan zette ADO halverwege de tweede helft op voorsprong, maar één minuut voor tijd bepaalde invaller Paul Gladon de eindstand op 1-1. Heracles is nu zeker van een play-offs om Europees voetbal, ADO staat nog steeds elfde in de eredivisie. Voorafgaand aan de wedstrijd moest Heracles met het oog op de play-offs een thuiszege noteren om zeker te zijn. Later bleek dat niet meer nodig door de uitslagen op de andere…

Lees verder op Groen Geel Hart: ADO laat Heracles in slotfase langszij komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *