ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Martin Hansen bedankt fans in laatste wedstrijd

Fans kunnen tegen Heerenveen maar beter achter het doel dat Martin Hansen in de tweede helft verdedigt, gaan zitten. De doelman is van plan zijn tenue en alles wat daarbij hoort in het publiek te gooien. “Omdat ze me het hele jaar door dik en dun gesteund hebben.” Het is een typische reactie van de Deen, die tot de populairste spelers van ADO Den Haag hoort. Hansen en het publiek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De doelman wordt enorm gewaardeerd voor zijn inzet, verbetenheid en winnaarsmentaliteit. Op zijn beurt voelt Hansen dat het publiek hem…

Lees verder op Groen Geel Hart: Martin Hansen bedankt fans in laatste wedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *