ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

ADO Den Haag sluit seizoen af met gelijkspel tegen SC Heerenveen

ADO Den Haag heeft het seizoen afgesloten op de elfde plaats in de eredivisie. De laatste wedstrijd leverde zondag in eigen huis een 1-1 gelijkspel op tegen SC Heerenveen. Topschutter Mike Havenaar maakte na een halfuur zijn zestiende seizoenstreffer, maar niet lang na rust kwam Heerenveen langszij via Mitchell Te Vrede. Door de puntendeling houdt ADO de Friezen één punt en één plek onder zich. Het was de laatste wedstrijd voor Foppe de Haan als trainer van SC Heerenveen. In het duel stond weinig meer op het spel dan de eer: beide ploegen hadden geen zicht…

Lees verder op Groen Geel Hart: ADO Den Haag sluit seizoen af met gelijkspel tegen SC Heerenveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *