ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Erling Haaland moet opvolger worden van Sergio Aguero bij City’

Erling Haaland moet de vervanger gaan worden van Sergio Aguero bij Manchester City. Laatstgenoemde zal van de zomer na tien vertrekken.

Voetbal International schrijft: “Manchester City gaat volgens de eerste berichten in Engelse media voor Erling Haaland, nu Sergio Agüero na dit seizoen vertrekt. De Noorse spits is bij de bookmakers de favoriet om de opvolger van de 32-jarige Argentijn te worden, al zal City diep in de buidel moeten tasten om hem los te weken bij Borussia Dortmund.”

Voor Haaland zou een carrière bij City een speciaal sentiment betekenen. Zijn vader Alf Inge Haaland speelde in de periode 2000-2003 voor ‘The Citizens’, maar een doodschop van Manchester United-middenvelder Roy Keane maakte op jonge leeftijd een einde aan zijn carrière.

The post ‘Erling Haaland moet opvolger worden van Sergio Aguero bij City’ appeared first on "GRAAFT DIEPER IN VOETBAL".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *