ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Louis van Gaal maakt naam van zes afvallers bekend

Bondscoach Louis van Gaal heeft zijn definitieve selectie bekendgemaakt voor de duels tegen Montenegro en Noorwegen. Er zijn ten opzichte van de voorselectie zes spelers afgevallen. Van Gaal had een dertigkoppige voorselectie samengesteld, maar heeft daar nu dus flink de bezem door gehaald. Owen Wijndal, Devyne Rensch, Tim Krul, Steven Bergwijn, Luuk de Jong en […]

The post Louis van Gaal maakt naam van zes afvallers bekend appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Louis van Gaal maakt naam van zes afvallers bekend

Bondscoach Louis van Gaal heeft zijn definitieve selectie bekendgemaakt voor de duels tegen Montenegro en Noorwegen. Er zijn ten opzichte van de voorselectie zes spelers afgevallen. Van Gaal had een dertigkoppige voorselectie samengesteld, maar heeft daar nu dus flink de bezem door gehaald. Owen Wijndal, Devyne Rensch, Tim Krul, Steven Bergwijn, Luuk de Jong en […]

The post Louis van Gaal maakt naam van zes afvallers bekend appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *