ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Joey Veerman opnieuw gelinkt aan Real Madrid’

Een mooie transfer lonkt deze zomer voor PSV-ster Joey Veerman. Hij wordt namelijk opnieuw gelinkt aan een dienstverband bij Real Madrid. Oud-spits Jack Tuyp en oud-trainer van FC Volendam, Robert Molenaar, denken hij die stap zeker aankan.

Het is niet de eerste keer dat Veerman wordt gezien als een mogelijke opvolger van Toni Kroos, die gestopt is bij De Koninklijke. Tuyp heeft als mede-Volendammer een enigszins gekleurde bril op, maar vertelt tegenover ESPN dat Koeman Veerman hoort op te stellen in Oranje. “Iemand die zo’n goed oog heeft voor diepte, bijna al zijn ballen komen aan. Die kwaliteiten heeft bijna niemand in Europa en al helemaal niet bij Oranje. Zelfs Frenkie niet.”

Tuyp is van mening dat Veerman dan ook in de absolute top meekan en sluit zich dan ook aan bij onder andere Youri Mulder, die eerder bij Ziggo al aangaf dat de spelmaker van PSV een geschikte opvolger van Kroos is. “Door zijn instelling blijft hij zich continu doorontwikkelen. Dat heeft hij gedaan bij Heerenveen en doet hij nu bij PSV. Elke keer als je denkt dat een stap voor hem te groot is, zie je al snel dat hij het makkelijk aankan. Overal waar hij binnenkomt, is hij binnen twee maanden de beste.”

Molenaar, die Veerman liet debuteren bij Volendam, is eveneens enthousiast over een dergelijke toptransfer. “Het maakt voor Joey niet uit of hij staat te voetballen op een pleintje of in De Kuip of het Philips Stadion. Je ziet altijd dezelfde voetballer, tegen welke tegenstander dan ook. Zijn onbevangenheid en technische vaardigheden zorgen ervoor dat hij altijd aanhaakt op het volgende niveau. Real Madrid is voor niemand een logische stap, behalve voor Mbappé. Maar ik vind Joey wel hetzelfde type speler als Kroos, dus ik zou dat weleens willen zien.”

Het bericht ‘Joey Veerman opnieuw gelinkt aan Real Madrid’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *