ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘PSV houdt gesprekken warm met grootmacht’

PSV is momenteel nog steeds in gesprek met FC Barcelona over Sergino Dest. Momenteel revalideert hij van een zware kruisbandblessure.

PSV wil de komende periode opnieuw proberen Dest over te nemen van Barça. De club wil de transfersom van elf miljoen euro, zoals opgenomen in de optie tot koop, niet betalen. Volgens het Eindhovens Dagblad is PSV van plan Dest voor een lager bedrag aan te trekken. “De Spanjaarden kregen onlangs van PSV te horen dat een koopoptie van elf miljoen euro niet wordt gelicht, maar PSV wil hem wel voor miljoenen minder kopen,” aldus Rik Elfrink.

Dest staat voor een maandenlange revalidatie, waardoor het onzeker is of hij dit jaar nog in actie komt. De vleugelverdediger heeft bij Barcelona een contract tot medio 2025, maar lijkt open te staan voor een terugkeer naar Eindhoven. “PSV kan dat salaris in combinatie met een transfersom van meer dan tien miljoen euro niet zomaar overnemen, maar op het moment dat de transferprijs lager is, kan de club ook Dest weer (een beetje) tegemoetkomen,” schrijft Elfrink.

Er zijn al gesprekken gevoerd over een langdurig contract voor Dest bij PSV, nog voordat hij geblesseerd raakte. De onderhandelingen zullen doorgaan zodra er duidelijkheid is over de transferprijs.

Het bericht ‘PSV houdt gesprekken warm met grootmacht’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *