ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Twee Feyenoorders deze zomer naar Engeland’

Twee spelers van Feyenoord zouden deze zomer voor een transfer naar de Premier League staan. Lutsharel Geertruida zou in de belangstelling staan van o.a Liverpool, en doelman Justin Bijlow van Arsenal. Hier maakt de Telegraaf melding van.

“Als één iemand aast op een transfer, dan is het Lutsharel Geertruida wel”, schetst de ochtendkrant. De verdediger was in de vorige zomer al dicht bij een overgang naar RB Leipzig, maar op het laatste moment klapte een deal alsnog. Dat het deze zomer alsnog tot een transfer gaat komen voor Geertruida is volgens de krant aannemelijk. “Feyenoord is er veel aan gelegen om de verdediger te verkopen, aangezien Geertruida nog slechts één seizoen onder contract staat. Arsenal, Liverpool en Tottenham Hotspur zitten op het vinkentouw.”

De Telegraaf verwacht ook dat Bijlow richting Engeland gaat vertrekken. Daarmee zou de Feyenoord-keeper in een mooi rijtje komen met Nederlandse doelmannen die ook in Engeland hebben gespeeld, zoals Hans van Breukelen (Nottingham Forest), Ed de Goey (Chelsea), Edwin van der Sar (Fulham en Manchester United), Sander Westerveld (Liverpool) en Michel Vorm (Swansea, Tottenham Hotspur).

Daarnaast spelen ook huidig Oranje-doelmannen Bart Verbruggen (Brighton Hove & Albion) en Mark Flekken (Brentford) in de Premier League. “Arsenal e

Het bericht ‘Twee Feyenoorders deze zomer naar Engeland’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *