ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Xavi Simons kan droomtransfer vergeten’

Xavi Simons lijkt deze zomer niet terug te keren naar FC Barcelona. Volgens Relevo-journalist Matteo Moretti is de interesse die ze voor hem hadden namelijk koud geworden.

De voorbije weken leek er een hereniging in de maak tussen FC Barcelona en Simons. De Oranje-international zou dolgraag willen terugkeren naar Catalonië, waar hij eerder als jeugdspeler actief was. Ook de club uit LaLiga leek zijn komst helemaal te zien zitten.

Inmiddels is de situatie veranderd. Moretti schrijft dat de nieuwe trainer Hansi Flick zijn zinnen heeft gezet op andere spelers, waardoor de komst van Simons geen prioriteit meer heeft. Barcelona zou de interesse om die reden voorlopig laten varen.

Officieel is Simons nog altijd eigendom van Paris Saint-Germain. De voormalig PSV-smaakmaker werd het afgelopen seizoen verhuurd aan RB Leipzig. De kans is groot dat hij na de zomerstop opnieuw op huurbasis vertrekt, met Bayern München als één van de opties.

Het bericht ‘Xavi Simons kan droomtransfer vergeten’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *