ALLE ADO DEN HAAG NIEUWTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Liverpool-speler wil naar PSV’

Sepp van den Berg zou een zomerse overstap naar PSV zien zitten. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Hij heeft echter nog een doorlopend contract bij Liverpool, dat een flinke smak geld voor hem wilt vangen.

Een transfer is dus geen abc’tje. Van den Berg, zijn zaakwaarnemer en PSV moeten de transfersom die Liverpool voor ogen heeft naar beneden zien te krijgen, klinkt het. Naar verluidt verlangen The Reds zo’n twintig miljoen euro voor Van den Berg, die het afgelopen seizoen op huurbasis voor FSV Mainz 05 speelde.

Voor Frank Schouten wacht eenzelfde taak als vorig jaar. De zaakwaarnemer van Van den Berg is tevens de belangenbehartiger van Jerdy Schouten, die vorig jaar Bologna verruilde voor PSV. Van den Berg kan Liverpool na vijf jaar achter zich laten. In totaal speelde hij tot op heden vier officiële wedstrijden in de hoofdmacht. De afgelopen jaren werd hij uitgeleend aan Preton North End en Mainz.

Het bericht ‘Liverpool-speler wil naar PSV’ verscheen eerst op Voetbalnotering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *